Voorstellen PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
Wednesday, 23 January 2008 21:14

Wie zijn wij en voor wie is deze site bedoeld?

Wij zijn een groeiende groep enthousiaste schietsporttrainers die geven om de schietsport en de instandhouding van deze bijzondere tak van wedstrijdsport. Mannen én vrouwen die de wedstrijdschietsport uit willen dragen en daarbij hun verantwoordelijkheidsgevoel uitstralen naar veelal jonge schutters die bereidt zijn tot tomeloze inzet voor het leveren van TOP prestaties.

Deze site is in eerste instantie bedoeld voor de "professionele en semi professionele" schietsporttrainer. Daarnaast is natuurlijk iedere actieve schietsporttrainer welkom om de website te bezoeken.
Wil je echter gebruik maken van de achterliggende (uitvoeriger) informatie, dan zul je je in moeten schrijven. Na verificatie van je trainerslicentie, zal je toegang krijgen tot de website, en informatie met betrekking tot trainen van sportschutters kunnen delen met andere actieve schietsporttrainers.
Het is daarbij prettig te weten wie er zoal bezig zijn om in Nederland de schietsport in goede-, veilige- en ook plezierige banen te (be)geleiden. Door middel van deze begeleiding van sportschutters zal een schietsporttrainer zich kunnen profileren.

Door middelen zoals op deze website aangereikt zal de trainer zichzelf kunnen bijscholen, en vooral door lering van andere trainers, verder kunnen bekwamen in het instrueren en begeleiden van zijn of haar pupil.

Voor ander bijscholingen en/of informatie met betrekking tot veranderingen vanuit de KNSA verwijzen wij u ook naar de website van district 2 

Laatst aangepast ( Wednesday, 10 February 2016 19:54 )